Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
Csaba_20_ #305 üzenetére
Az előbb említett 4órás görcsölés végére Én is odaértem,és hoztam CSODÁLATOS tápomat egy CODEGEN400-ast!Tényleg mindent átmozgattunk és SEMMI!!!Beraktuk a tápot...gép indul...Régitáp vissza gép indul...ennyi!Barátunk tényleg ért a gépekhez+ én is egy kicsikét..de ilyet még nemtapasztaltunk!De tudod holtáig tanul az ember!És igen is poénosan viccesen kell felfogni a dolgoktat!Nem komoran ridegen!Ez szerény véleményem...kövezzetek meg nyugodtan!Amúgy meg találtam egy épp ide illő idézetet vkinél....(Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.)
CODEGEN FOREVER!!!De azért nyugodtabb vagyok egy Csíííftek mellett..... -
Szitya
tag
válasz
Csaba_20_ #305 üzenetére
Az első gondolatunk nekünk is a contakthiba volt, ezért töltöttünk kb. 4 órát azzal,
hogy megpróbáljuk elhárítani. S minden újramozgatás után indulni látszott a gép,
tehát előlapipanel felvillant ventik elindultak, de ennél a pontnál meggondolta magát
és leállt. A második indításnál már megsem mozdult, s ez így ment 4 órán át.
Maradt a táp vagy az alaplap halál esete, így került a képbe a codegen, amivel elindult.
De igaz még így is lehet contact hiba, én nem vagyok szakember e téren.
A barátom viszont igen és ő végigcsinálta velem ezt a 4 szörnyű órát! Ő is kizártnak tartotta a contacthiba lehetőségét. De az ördög nem alszik.
Azóta is sokat gondolkodtunk az eseten és nem találtunk ésszerű magyarázatot,
Abban maradtunk, hogy az ilyen nüanszok hozzátartoznak a pc-s élet szépségéhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Formula-1
- LTE frekvenciák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő