Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tom5

addikt

válasz Csaba_20_ #305 üzenetére

Az előbb említett 4órás görcsölés végére Én is odaértem,és hoztam CSODÁLATOS tápomat egy CODEGEN400-ast!Tényleg mindent átmozgattunk és SEMMI!!!Beraktuk a tápot...gép indul...Régitáp vissza gép indul...ennyi!Barátunk tényleg ért a gépekhez+ én is egy kicsikét..de ilyet még nemtapasztaltunk!De tudod holtáig tanul az ember!És igen is poénosan viccesen kell felfogni a dolgoktat!Nem komoran ridegen!Ez szerény véleményem...kövezzetek meg nyugodtan!Amúgy meg találtam egy épp ide illő idézetet vkinél....(Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.)
    :)):)):))

CODEGEN FOREVER!!!De azért nyugodtabb vagyok egy Csíííftek mellett.....:DD

• Szitya

tag

válasz Csaba_20_ #305 üzenetére

Az első gondolatunk nekünk is a contakthiba volt, ezért töltöttünk kb. 4 órát azzal,
    hogy megpróbáljuk elhárítani. S minden újramozgatás után indulni látszott a gép,
    tehát előlapipanel felvillant ventik elindultak, de ennél a pontnál meggondolta magát
    és leállt. A második indításnál már megsem mozdult, s ez így ment 4 órán át.
    Maradt a táp vagy az alaplap halál esete, így került a képbe a codegen, amivel elindult.
    De igaz még így is lehet contact hiba, én nem vagyok szakember e téren.
    A barátom viszont igen és ő végigcsinálta velem ezt a 4 szörnyű órát! Ő is kizártnak tartotta a contacthiba lehetőségét. De az ördög nem alszik.
    Azóta is sokat gondolkodtunk az eseten és nem találtunk ésszerű magyarázatot,
    Abban maradtunk, hogy az ilyen nüanszok hozzátartoznak a pc-s élet szépségéhez!:)):)):)):)):)):)):)):)

Új hozzászólás Aktív témák