- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTT
aktív tag
válasz
andorpapa
üzenetére
Hát ebben nincs sok tapasztalatom.Egyszer raktam fel a hűtőt azóta nem bántottam.Akkor nem volt semmi gondom.A táp pontoson az alaplaptálca felett van, de nem lóg fölé, szóval ha nem olyan lapod van amin teljesen a szélén van a foglalat akkor szerintem nem lehet gond.
Szellőzés:ugye befele fújó ventit csak modolással lehet beépíteni mert az orrban nincs kialakítva ventinek hely. A tetején illetve hátul a proci foglalatnál van egy-egy 8centis hely, meg ugye a táp.Ennek szerintem elégnek kell lennie egy ekkora háznál.Nekem csak hátul van egy venti 7V-on,a tetejéről leszedtem.Így 33fok van a házban (kb. 25fok a szobában) netezés közben. A kialakított helyeknél elég sűrű a rács
De gondolom ez Téged annyira nem fog zavarni és kivágod 
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- GIGABYTE C200 Glass
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De gondolom ez Téged annyira nem fog zavarni és kivágod