Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #22 üzenetére
Zalman kétkomponensű ragasztót használtam, még korábban Vitustól (PH szintén :) ) kaptam -azt, amit a kisebbik zalman NB-hűtőhöz adnak. Egyébként kaphatsz többféle hővezető ragasztó megoldást, közel azonos áron. Amit a Zalmanhoz adnak, azt én is ''használtan'' kaptam, de elég volt kettő NB felragasztásához.
Valóban el van forgatva a Northbridge-en, de pusztán praktikussági okokból: így egyszerűbb a VGA, esetleg a proci hűtő be/kiszerelése.
Hőátadás szempontjáből tökmindegy az irány: lényeg, hogy a borda közepén van az NB chip, ami kb 1 cm2 felületű. -
peterqe
aktív tag
Tényleg sokszögnek látszik. :)
Kör alakú, csak a szivacs pöttyet belóg. Megigazítom.
A vinyón gondolkodtam én is, de ugyanerre jutottam. Nem látszik, és a célnak tökéletesen megfelel. (Lehet, hogy kap egy heatpipe-os hűtést a vinyó is, aztán úgy lesz felfüggesztve ''lefelé'' kicsit igényesebben.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hyundai, Kia topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest