Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
G@ben
addikt
Király lett a ház. Ahogy nézegettem a képeket, mintha a saját jövőbeni házamat láttam volna, csak ezen van festés is, ami mellesleg nagyon jól néz ki. Az enyém Codegen 7013, 350-es Enermax táp, 4x12 cm Coolink venti potival leszabályozva(1 elöl alul, 2 oldalt, 1 hátul fent). A CPU, NB és VGA hűtőm ugyanez lesz (a CPU csak AlCu) 2 héten belül. :D
Lenne egy kérédsem is, mégpedig hogy a VGA hűtőn az a kilógó kis csavarfej nem ér bele a 12-es Coolinkbe ott oldalt? Engem az aggaszt kicsit, hogy elég kicsi ott a hely és nehogy egymásbaakadjanak.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest