Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- LED / LCD TV topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
G@ben
addikt
Király lett a ház. Ahogy nézegettem a képeket, mintha a saját jövőbeni házamat láttam volna, csak ezen van festés is, ami mellesleg nagyon jól néz ki. Az enyém Codegen 7013, 350-es Enermax táp, 4x12 cm Coolink venti potival leszabályozva(1 elöl alul, 2 oldalt, 1 hátul fent). A CPU, NB és VGA hűtőm ugyanez lesz (a CPU csak AlCu) 2 héten belül. :D
Lenne egy kérédsem is, mégpedig hogy a VGA hűtőn az a kilógó kis csavarfej nem ér bele a 12-es Coolinkbe ott oldalt? Engem az aggaszt kicsit, hogy elég kicsi ott a hely és nehogy egymásbaakadjanak.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- Corsair RM850e (Bontatlan)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő