Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - SSD kibeszélő
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - iPad topik
 - OLED TV topic
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple asztali gépek

Új hozzászólás Aktív témák
- 

BOBAKILL
őstag
válasz

Kvelstadt

üzenetére
						Tudom-tudom. Igazad van persze. Meg is lesz majd, csak most valami defense boostot keresek a code-ok közt. Meg van valami fasza resist is a különféle elementalis támadásokra.
Amúgy ez a boss egy hadd ne mondjam micsoda. DSokban is utáltam a kecskebéka bossokat amik állandóan hatraugranak. Nevetségesen okádék megoldás. Szánalmas. Ez a Blade akármi csaj meg sportot űz belőle. Bezzeg én a legkisebb pöccintésre ledermedek. Na mindegy.
Amúgy pár kör után megnéztem a harcodat vele hogy elhiggyem tényleg meg lehet csinálni.
Ja meg cseréltem a prometheusra vissza a dark knightrol. Kell a B fortitude sajnos. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
 - Milyen processzort vegyek?
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - PlayStation 5
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
 - Battlefield 6
 - Autós topik
 - BestBuy topik
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest