Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Tudom-tudom. Igazad van persze. Meg is lesz majd, csak most valami defense boostot keresek a code-ok közt. Meg van valami fasza resist is a különféle elementalis támadásokra.
Amúgy ez a boss egy hadd ne mondjam micsoda. DSokban is utáltam a kecskebéka bossokat amik állandóan hatraugranak. Nevetségesen okádék megoldás. Szánalmas. Ez a Blade akármi csaj meg sportot űz belőle. Bezzeg én a legkisebb pöccintésre ledermedek. Na mindegy.
Amúgy pár kör után megnéztem a harcodat vele hogy elhiggyem tényleg meg lehet csinálni.
Ja meg cseréltem a prometheusra vissza a dark knightrol. Kell a B fortitude sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Xbox Series X - 1 TB Dobozos + 2 kontroller!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs