Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen Blu-ray írót?
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem kurvajó játék lett.
Örülök hogy a bandai magába is tudott ilyen játékot csinálni from nélkül.Attól függ hogy mit erdemes kiszedni hofy mi tetszik neked. Én az ilyen duplát pörgős halberdeket nem szeretem. Próbáltam megszokni de nem adja.
Sőt az a baj hogy az aminek tetszik a movesetje kb 4van. Ebből egy a lost ami ugye gyengébb. A sima bardiche de azt ismerjük, lesz egy bosstól de az meg nehéz és van egy 4.megint bosstól de az se pont olyan mint akarok viszont használható és jobban sebez mint a bardiche.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest