Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem kurvajó játék lett.
Örülök hogy a bandai magába is tudott ilyen játékot csinálni from nélkül.Attól függ hogy mit erdemes kiszedni hofy mi tetszik neked. Én az ilyen duplát pörgős halberdeket nem szeretem. Próbáltam megszokni de nem adja.
Sőt az a baj hogy az aminek tetszik a movesetje kb 4van. Ebből egy a lost ami ugye gyengébb. A sima bardiche de azt ismerjük, lesz egy bosstól de az meg nehéz és van egy 4.megint bosstól de az se pont olyan mint akarok viszont használható és jobban sebez mint a bardiche.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest