Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem kurvajó játék lett.
Örülök hogy a bandai magába is tudott ilyen játékot csinálni from nélkül.Attól függ hogy mit erdemes kiszedni hofy mi tetszik neked. Én az ilyen duplát pörgős halberdeket nem szeretem. Próbáltam megszokni de nem adja.
Sőt az a baj hogy az aminek tetszik a movesetje kb 4van. Ebből egy a lost ami ugye gyengébb. A sima bardiche de azt ismerjük, lesz egy bosstól de az meg nehéz és van egy 4.megint bosstól de az se pont olyan mint akarok viszont használható és jobban sebez mint a bardiche.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Disney+
- Milyen notebookot vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs