Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Düsseldorf

tag

válasz Amur #2614 üzenetére

Érdekes, én kifejezetten kedvelem a 2v2 meccseket- amennyiben legalább átlagos tudású akivel párban vagyok. Ha jó, akkor élvezetesebb tud lenni mint a 1v1, legalábbis számomra. Persze időnként kifog az ember olyan balfácánokat, hogy nem érti, egyrészt ez a szerencsétlen minek játszik, bármivel hasznosabban és értelmesebben tölthetné az idejét, másrészt hogy jutott el 3000+ pontig...
    A kevésbé bosszantó az, aki csak ugy játszik, hogy kvázi nem nézi a lapjaimat, csak játszik a maga lapjaival. Ami azért is baj, mert a csapatjáték, összedolgozás adta előny igy totál elvész, akkor is ha önmagában jól játszik. Illetve akkor nem, ha csak én nézem ő mit és hogy hív, és a sajátjaimmal probálom maxolni a lehetöségeinket. De vannak aki bármiféle logikát és játékmódszert tekinve olyan egetrengető hülyeségeket csinálnak, hgy most már nem idegesítem magam, hanem a zokogo arc kiséretében üres területre kilövöm a fireballt, arrowst, netán elixirt- hátha leesik neki hogy nem léptem ki, és miatta adom fel. Bár nem bizom az ilyen metakommunikációban, aki ugy játszik ami ezt a reakciót kihozza belőlem, az nem fogja ezt se kódolni.
    Jó partnerrel viszont szuper meccselni, párszor akadt akivel 8-10, tán még több győzelem is összejött zsinórban.

Új hozzászólás Aktív témák