Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sliderxy
senior tag
Dettó. Sőt olyan citromailes címre is jönnek napi szinten a brutál mennyiségű spam-ek amik korábban ebből a szempontból tiszták voltak.
Korábban is volt egy eset amikor a citromail felhasználók adatai kikerültek. Valahol lehetett is ezt csekkolni, hogy érintett-e a fiókod.
Most sem tiszta valami ezzel a rengeteg spammel...
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
1 éve küldtem email-eket róla, és olyan lassú volt a küldés, hogy ott kellett hagyni a gépet percekig.
Nekem nem most kezdődött.
Most már a betöltések is iszonyat lassúak. Küldeni már nem küldök, így azt nem tudom valtozott e 1 év alatt.
Én igazából mikor létrejött utána használtam pár évig.
Majd valami gond volt vele, és szinte alig használtam.
Majd 1 éve úgy döntöttem hogy ezt a sebességet inkább hanyagolom. Igy csak most hogy megszűnik akartam a számomra fontos emaileket lementeni, de veszni hagyom, mert nem akarok napokat ülni és várni. -
Hát nem tudom, én már csak ragaszkodó vagyok, de végül feladtam a "tesztelést", mert múlt héten töröltem mindkét fiókomat.
A jelszóban kb. a következő karakterek nem támogatottak: ×_/*-+
Új jelszót se tudtam beírni, ezért "Elfelejtettem a jelszavam"...Itt az lett volna a szopás ha elküldi a meglevő jelszót
Ez azért elég nagy LOL -
Sztem most atomra le van terhelve az egész, mert az egyik felhasználóval napok óta nem tudok belépni, a másikkal is csak alig.
Nem tudom mennyire pálya, de sztem éjjel érdemes próbálkozni, amikor a legtöbb ember alszik. Ezt mondjuk a régi felület is éreztette, hogy éjjel azért gyorsabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest