- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akiii
tag
válasz
attila199207 #2964 üzenetére
Kurzus felesleges CCNAhoz, packet tracerezz vagy vegyel ebayrol egy lowcost routert switchet hogy mikent is nez ki a cisco cli. Egyedul CCIE bootcampben latok fantaziat meg nehany specifikus tréningben. CCNAtol ne vard a megvaltast mert csak egy alap felkeszultseget ad, hogy mi is a kulonbseg a switch es a router között kb de kezdesnek jo, viszont kurzus szinten ne adj ki rá pénzt ha csak nemtudod elszamolni valahogy.
-
válasz
attila199207 #2970 üzenetére
Figyelj, most milyen választ vársz? Akit ismerek CCNP szintű tudással, mind talált állást.
-
tronic
tag
válasz
attila199207 #2968 üzenetére
Megkérdezhetem, h miért értékeled az 1 év egyetemet fölöslegesnek? Anno mikor elkezdtem a vegyészképzést, kellett vagy 3 év mire kikristályosodott, hogy merre is tovább.... Lehet, hogy most máshogy értékeled ill. máshogy látod, de ha az esély már adott, ne dobd el ilyen hama. Persze mindezt az alapján írom, hogy nem tudom mi van a háttérben és lehet emiatt fullra mellé is "lövök"...
Továbbá egy szolid nyelv(angol)tudással mind privát, mind szakmailag csak jól tudsz járni.
btw, Kis kitartással suli mellett is abszolválható a CCNA. Lehet nem 4 hónap alatt, de járható!
-
válasz
attila199207 #2966 üzenetére
A munka nehéz kérdés. Sehol nem fogják azt mondani, hogy "OK uram, van CCNA-ja, fel van véve", mert lassan mindenkinek van. Ez egyfajta alap, ami nélkül javarészt szóba sem állnak veled, legalábbis én másfél éve még ezt tapasztaltam.
-
válasz
attila199207 #2964 üzenetére
Én egy évig készültem CCNA-ra önerőből, de nagyon lightosan, szóval 4 hónap alatt odafigyeléssel még önerőből is meglehet, kurzussal meg végképp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- PlayStation 5
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- Nyaralás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- UHD filmek lejátszása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Szólánc.
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest