Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtzion
csendes tag
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Hát az UTP kábel egy csavart érpáras kábel, ált rézből, különböző színű 8 kis kábel van benne, a leggyakrabban használt az otthoni hálózatokon, az Ethernet kábelek olcsóbbik fajtája (a másik az üvegszálas/optikai)
. Hát leszedtem a CCNA Discovery-t abból tanulok, igazából ez mind szép, csak elvileg még ahhoz is van egy kis előképzettséget adó rész, az IT Essentials. Azt szeretném valahogy megtalálni, ncore-on nem láttam. Azért kéne még egy kis előzetes, mert pl az ilyen oktettek, meg hálózati címzés rész, meg alhálózati maszkok már elég kínai. 
Szal olyan anyagot keresnék ami rávezetne egy kicsit a CCNA Discovery-re, és azt találtam, hogy az IT Essentials az az lenne.

Köszi előre is, ha valami jobbat tudtok mondani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Formula-1
- Call of Duty: Warzone
- Torrent meghívó kunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Hát leszedtem a CCNA Discovery-t abból tanulok, igazából ez mind szép, csak elvileg még ahhoz is van egy kis előképzettséget adó rész, az IT Essentials. Azt szeretném valahogy megtalálni, ncore-on nem láttam. Azért kéne még egy kis előzetes, mert pl az ilyen oktettek, meg hálózati címzés rész, meg alhálózati maszkok már elég kínai. 
FecoGee
crok