- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- HDMI topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Linux alól azért jó GNS3-azni, mert nem zabálja fel a RAM-ot, míg a windows benyeli /router, amennyit beállítasz neki. Te is most local server módban tolod, de miért is használnád máshogy (szerver mód, VM-ről), amikor az is csak egy linux vm volna, amin futna a dynamips, stb...Jó ez így. Én szerettem annak idején a GNS3-at, imádtam vele a routingot, de a 3725-ös imagek 12-es IOS-e miatt az már elavult, kellenek a 7200-asok az új ios miatt. (Én meg itt sírok i7-tel meg 8G rammal, hogy 16G kéne )
Szerk.: egyébként amióta fő op.rendszerként a linuxmintet használom a cégnél W7 helyett, azóta sokkal gyorsabban megy minden, nincsenek miaf@sz hibák (távolról elérhetetlenné váló gép egész hétvégére, ami hétfőre beérve se egérre, se billentyűzetre nem reagál, csak hosszan nyomott bekapcsológombra; rám erőszakolt frissítés, skype haddfordítsamleneked hasznos funkcióval, amit X verzióban ki se tudsz kapcsolni....és még sorolhatnám
-
-
kowika87
tag
En sem panaszkodom, sosem volt meg vele bajom. Tenyleg csak beallitas, gugli kerdese.
Neha meg switchingre is hasznalom amikor lusta vagyok kabelezni meg console kabelt elovenni.
Unetlabnal ugyanez. Mindkettonel van elony/hatrany de alapveton kivaloan hasznalhatoak.
Ez valami vizsga felkeszito lab vagy csak szolo playtime?
Szerk: 2950 tud poe-t? nem is tudtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged