Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsambo
tag
Akkor már nincs ötletem. Nálam is 2 router megy, de nálam gond nélkül (igaz az egyik wifi nélküli) Ma a szokásos, epc-n firmware frissítés, vagy vegyél egy modemet és a szép új router legyen a fő (esetleg ha sok pénzed van akkor egy AP mellé).
Esetleg tedd fel itt is, hátha a többiek tudnak rá mondani valamit.
-
dzsambo
tag
A bridge mód az nem jó, az csak wifi wifi összeköttetésre van. Neked vagy repeater vagy access point funkció kell. Ha a repeatert nem tudja marad az ap. DHCP off, lan 1be kábel és én az SSID-ket is összevonnám az epcével. Ja és lanra állíts neki statikus ip olyan tartományba milyet a fő router oszt.
Én tudom, hogy nem hardver hanem beállítás probléma.
-
dzsambo
tag
Egy kérdéssel kezdeném: minek vettél egy ilyen routert mikor a tudásának a 99%-át ki sem akarod használni. Amire te szeretnéd használni arra elég lett volna egy AP is. Mondjuk ez, ha már Linksys és fele annyiba kerül.
A kérdésedre a válasz azért nem megy otthon, mert repeater módba kellene állítanod és akkor menne rendesen.
Eddig mit állítottál be rajta, dhcp kikapcsolva, ssid beállítás, egyebek, illetve, hogy van összekötve a 2 router?
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest