Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
Ez az EPC3925 egy kalap szar..
ugyan ezek a problémáim amiket leirtatok
bármilyen olyan alkalmazás ami több szálon, több porton megy kicsinálja és kifekszik, a többi gépen dns error azt csókolom
a problémát nem egyszerű elhárítani
már kikapcsoltam a tűzfalat,
az upnp
semmi hatása..
wlant kikapcsoltam, dhcpt is lelőttem (csak igy az iptvk nem mennek..)
megpróbáltam azt is hogy dmz és egy másik router (linksys wrt54gl dd-wrt sw vel)
de semmi hatása..
már cserélték egyszer, de úgy fest mind ilyen szar..
sőt random kifagy (bár a net nem megy el de az admin felület nem hozható be csak ha újraindítom
ami még érdekes volt hogy mikor dmz vle rajta volt a másik router a wrt statisztikája szerint ugy hogy a gépek semmilyen adatfogalmat nem produkáltak (lan trafic szinte 0) a wan trafic 2-300 kb/s es állandó adatforgalmat mutatott... pedig az iptvk maradtak az epcben és tőle is kapták az ipt.
tanácstalan vagyok és rettentő dühös mert a teljes itthoni rendszerem használhatatlan, sőt a melóm is nehezen megy, mivel több portot , ipt használ az alkalmazásom..
tökömék persze nem tudnak semmit és nem hajlandóak semmire( tanácsoltam nekik hogy hozzanak egy másik modemet, egy teljesen alap mezei modemet, osszák 2 a coaxot, az iptvk menjenek az egyikről, azon tiltsák a netet, a net meg a másikról. technikailag lehetséges, még a modemet is megvenném.. de szarnak a fejemre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Napelem
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest