Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
novaos
újonc
Sziasztok! 2020 Augusztusa, először használom a Comodot (előtte sok évig Avast Premiumom volt). Nagyon furcsa nekem a Comodo weboldala, nem átlátható stb.... gondolom másnak is feltűnt, viszont órákat keresgéltem neten, mert nem igazodom ki, hogy melyik Comodo terméknév (Antivirus, Pro, Int.Security, Int.Sec.Premium) mit takar és, hogy mi ingyenes belole és mi nem... tényleg nem! Feltettem az Int.Sec.Premiumot és mellé az ingyenes firewallt: így néz ki, ez most ingyenes? Le fog járni, vagy hogy van ez? Nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest