-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki26
csendes tag
válasz
blattida #7164 üzenetére
Szia!
Lehet félreérthető voltam,vagy rosszul fogalmaztam,de a baj az,hogy elindítom a skype exe-t,feltelepül rendesen,utána automatikusan elindulna a skype,de nem tud,mert egyből hibával leáll és bezárul.
Ahol mondtad nem találtam szabályt róla,igaz skype telepítőről írtál.
Autosandboxot addig kikapcsolom az megoldás lenne rá? Leírnád ez esetben pontosan hol is kell,ha netán nem jó helyen járnék.. -
Valaki26
csendes tag
Sziasztok,Felraktam a CIS-t friss rendszere,(semmi nem volt felrakva még)utána jött volna a Skype,de az hibával leállt telepítés végén majd bezárult.Igaz elindítható a skype ikonra kattintva,nincs vele baj,de ahányszor ez a védelmi program van fent mindig ezt csinálja telepítés végére.Mit tehetnék,hogy ne így legyen? Esetleg valamit kell állítani a CIS-ben vagy így jártam?
Köszönöm ha tud valaki segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged