- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3exm56
csendes tag
Igen, ez engem is érdekelne, hogy sandboxban jobb az eredmény. Valaki tudja miért?
-
h3exm56
csendes tag
Valaki tudna segíteni? A Defense+ furcsa kérdezésekbe kezdett bele, amit igazából nem értek. Most kezdtem használni a CIS-t..De ma, miután feltettem az adobe photoshop elements 9-et folyton kérdez. Ha frissíteni akarom a vírusadatbázist egy idő után azt mondja, hogy Nincs elég rendszererőforrás a kért szolgáltatás befejezéséhez és ugyanez, ha vírus írtást kezdeményezek.
Ma pedig minden ugyan az mellé még ez fogad: oooops!COMODO Internet Security Error Report stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest