Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hogy tudok CFW-vel hálózati megosztást csinálni? Win 8 alatt osztanám meg a hálózatot, a laptop antennáján keresztül, de a másik fél csak annyit lát, hogy korlátozott. Annyit elkövettem, hogy a hálózati zónákból sikeresen eltávolítottam mindent... Attól tartok komolyabb tudásra van itt szükség, ami még nincsen meg. Kaspersky-nél egy-kettő megvoltam.
Köszi!
-
válasz
Tappancs2001 #5642 üzenetére
Szia!
Ha gondolod feltöltöm neked a CIS Pro 1 éves promo-setupját, ami egyébként csak annyiban különbözik a free-től, hogy van benne GeekBuddy terméktámogatás a teljes licenszidőre...
-
válasz
blattida #5545 üzenetére
Köszi a válaszodat!
Azt tudom, hogy a cég a security programok innovatív fejlesztésén kívül sok mással is foglalkozik, de azt nem értem, hogy miért most állnak le a védelmi progik fejlesztésével, ha már a minősítő cégek is egyre elégedettebbek vele?! Vagy valamint rosszul értettem?
Azon gondolkodom, hogy hagyjam-e a KIS-t (2011), vagy esetleg egy CIS Pro Firewall + ESET 5 beta..? Mindegy, ez már az én hülyeségem...
-
válasz
blattida #5502 üzenetére
Szia Blattida!
Ezzel a megjegyzéseddel mire gondoltál pontosan? A COMODO átfogó jövőjéről, vagy csak egy esetleges hazai megjelenésről...? Nem jól megy a cégnek? Épp most szerettem volna feltenni a CIS Pro-t, hátha van olyan jó, mint a KIS 2011...
Bár maxklausen által belinkelt av-testes napló nem túl meggyőző... Ott a KIS és a NIS van istenítve...
-
A Firewall 5.3-ban kiválasztottam a firefoxot sandboxban való futtatáshoz. Milyen jogkört érdemes megadni, ill. ezek után, amíg át nem állítom mindvégig a sandboxban fut majd a böngésző?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Villanyszerelés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest