-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Sikerült rájönnöm!
A defense+-nal bekell pipálni a "Defense+ végleges kikapcsolása (Rendszerujraindítást igényel) !!
Ha ez be van pipálva akkor nem dobja ki a GameGuard errort!
Csak azt nem tom hogy akkor mi blokkolja a defense+-ba ha nem elég neki hogy az alkalmazásoknál a kivételek közé tegyem :S
-
Daemos
tag
válasz
blattida #843 üzenetére
Értem..
Sajnos pedig jo lenne ha ezt az internet security-t használhatnám!!
Eseteleg valamiféle levelet nem lehetne küldeni nekik hogy tudnak-e csinálni vele valamit?
Blattida ha meg kérnélek írsz egy levelet nekik, mert ha én írnék (nem oan jo az angol tudásom) szerintem nem tudnák elolvasni
Előre is köszönöm szépen
-
Daemos
tag
válasz
blattida #839 üzenetére
Reinstalt is csináltam már. Az a baj hogy szerintem valamit a gameguardnal nem enged vagy egyszerüen nem tetszik neki! Kiprobáltam egy másik vírusírtót (kaspersky) és ugyan az a probléma.
Vagy telepítésnél nemtom valamien rendzserezközbe beleturkálnak és emiatt nem tetszik a GameGuradnak, vagy valamien folyamat vagy szolgáltatás nem tetszik neki. Mikor kikapcsoltam a Cis-t utána a szolgáltatások közt volt egy oan amit nem tudtam leállítani és lehet hogy az a felelős miatta ami valószínüleg a másik vírusírtónál is meg volt az a folyamat ami miatt hibas lett a gameguard!
-
Daemos
tag
válasz
blattida #837 üzenetére
Sajnos annyira pontosan nem tom meg csinálni manuálisan hogy át engedje mindenhol...
Tűzfalat meg Defense+-t is kikapcsoltem meg ugy hogy az egészet de akkor is gameguard errort ír ki
(Próbáltam tanuló módba is...)
a kép: http://i11.photobucket.com/albums/a178/grungero/123-3.jpg
Kérlek segíts hogy mien opciókat állítsak vagy engedélyezzek neki hogy átengedje.
-
Daemos
tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Nagyon fontos számomra, mivel ezt az Internet security-t szeretném használni!!!
Az a probléma hogy mikor indítom a játékot (rohan online) a Game guard (Game Guard error 114) kidob ezzel a hibaüzenettel. Felléptem a játék honlapjára ahol a gaemguardra irányítottak és ott a hibakódnál a vírusírtó vagy tűzfal-ra hivatkoznak!
Nem tom hogy hol lehet ugy beállítani hogy szinte egyáltalán ne nyuljon bele a játékba a vírusírtó és jol fusson egymás melett mind a 2.
Remélem tudtok nekem segíteni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest