- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Visormail #9684 üzenetére
Érdemes az auto sandboxot úgy használni, hogy a hips is aktív mellette, mert akkor nem hízik meg a vritual root mappa.
Közben láttam, hogy sikerült megtalálni az ürítést és a gépet is újraindítottad. Ha dokumentumokat is sandboxba mentesz, az annyira nem jó megoldás, ilyen esetben érdemes a megosztott területet (mappát) használni, mert onnan nem vész el semmi, csak akkor, ha manuálisan törlöd.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #9684 üzenetére
Megtaláltam itt az újraindítást:
you can safely delete this directory or just from the Main GUI select Tasks > Sandbox Tasks and click on "Reset Sandbox"Persze nyugodtan törölhető, csak tudnám hova lettek akkor az asztal dolgai. Tök üres lett, jobb gomb frissítésnél kiírta, hogy nem is létezik az útvonal! Gép újraindítás után ez helyrejött és a parancsikonok is visszajöttek, de a dokumentumok nem! Szerencsére megvoltak máshol is.
-
wilburwalsh
tag
válasz
Visormail #5311 üzenetére
Az svchost.exe felelős a DNS-ért (gépnév - IP cím feloldása) és a DHCP-ért (automatikusan kap a géped IP címet, ha nincs egy fixen beállítva). Le lehetne korlátozni kimenőként is port szinten, de én általánosan ki szoktam engedni. A bejövő kapcsolatokat viszont tiltsd neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged