- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 
			  PROHARDVER! "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Visormail addikt válasz  blattida

üzenetére blattida

üzenetéreÉn biztos nem mentek oda. Átlagfelhasználó gépe, az autosandbox a firefoxot virtualizálta, gondolom amikor letöltött valamit látszólag az asztalra, tudta nélkül az se ott volt fizikailag. A vtroot törlés után eltűntek a könyvjelzők is. Úgy emlékszem be van kapcsolva nála a hips is. 
- 

Visormail addikt válasz  Visormail

üzenetére Visormail

üzenetéreMegtaláltam itt az újraindítást: 
 you can safely delete this directory or just from the Main GUI select Tasks > Sandbox Tasks and click on "Reset Sandbox"Persze nyugodtan törölhető, csak tudnám hova lettek akkor az asztal dolgai. Tök üres lett, jobb gomb frissítésnél kiírta, hogy nem is létezik az útvonal! Gép újraindítás után ez helyrejött és a parancsikonok is visszajöttek, de a dokumentumok nem! Szerencsére megvoltak máshol is. 
- 

Visormail addikt Egyik gépen comodo IS legújabb, betelítette az ssd-t a sandbox, 17GB-os vtroot mappa. Hogy a fenébe lehet eltüntetni? Autosandbox kikapcsolásán kívül ami nem segít, semmi más beállítást nem látok, se törlésre, se teljes kikapcsolásra, se méretkorlátozásra. Megpróbáltam kitörölni és néhány fájlt engedett, erre eltűnt az asztalról minden. Mi a franc köze van a rendes rendszerhez a virtuális tárolt szutykának??? 
- 

Visormail addikt Ezt én is írtam pár hónapja [link] Más, visszatérve a comodo dns témára voltak akik mondták hogy lassú volt náluk és a norton dns-re álltak át azzal minden rendben volt. 
 Most végeztem egy kis tesztet a namebench programmal, beírtam hogy vegye bele a tesztbe még a norton (A security) 198.153.192.40 és a comodo 8.26.56.26 dns szervereit is, ezen a mérésen is a comodoé eléggé le van maradva.Mean Response Duration Fastest Individual Response Duration 
- 

Visormail addikt Az ingyenes antivírusban továbbra sincsenek még kapcsolók a silent installhoz? 
- 

Visormail addikt válasz  Razim K.

üzenetére Razim K.

üzenetéreMeg a virustotal eredmény is érdekes ahol csak a comodo jelez nem? Ezen kívül 2 fájlra is ugrott még egyébként amik gyári oldalról való driverek részei, szóval úgy van ahogy blattida is mondta elég sok a hamis találat. Mondjuk nem állítottam át a védelmeket extrém szintekre eléggé alapon van minden. (#6465) blattida: kivéve amikor nem, mint említettem ennél pont kiírta hogy nem lehetséges a hamis találat bejelentése. 
- 

Visormail addikt Na hát ez csodás hogy a friss telepítésű windowson a Comodo IS rendszerfájlokat akar kiirtani amik csak őszerinte vírusosak. 
 C:\WINDOWS\system32\netsetup.exe |Unsfx|WinXPChk.exe Suspicious@#3jcavv3wkn6hx
 Kiirtás uátn egyből szól a windows fájlvédelem hogy kéri az xp telepítő lemezt, arról visszamásolja ha azt újra ellenőrzöm akkor megint azt mondja hogy magas veszélyességű. Még Plusz azt is mondja hogy a téves riasztás jelentése nem lehetséges.
 virustotal
 Kiirtotta a system32 mappából a sistray.exe-t is ami meg a sis videókártya programjához tartozik.
- 

Visormail addikt Miért jelez Hiren cd-n lévő R-Kill.com fájlra hogy UnclassifiedMalware? 
 http://www.hirensbootcd.org/download/ Hirens.BootCD.13.1.zipMondjuk nem csak ez jelez rá: virustotal Elméletileg ez pont vírusok ellen készült: http://www.technibble.com/rkill-repair-tool-of-the-week/ a hozzászólásokba azt írják hogy false pozitive jelzésekről van szó. Vélemény? 
- 

Visormail addikt Tegnap nekem közvetlenül a win indulása után kiadott egy üzenetet hogy a cis hibát okozott akarok e jelentést küldeni. Ez után viszont nem záródott be a cis futott továbbra is, csak mindenre újra rákérdezett (firefox.exe, stb,stb), elfelejtette hogy eddig miket állítottam be megbízhatóra. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest