-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Stephan89 #6852 üzenetére
Szia!
A tűzfal és a d+ futhat biztonságos módban, ha az autosanbox aktív.
A listán szereplő folyamatok nem érdekesek, mert a kritikus területek védve vannak, mivel azok a folyamatok az autosandboxban kerültek futtatásra.
Az, hogy egy oldalon található szkript, exploit vagy bármi más mit tehet a böngészőn keresztül, az csak beállítás kérdése.
A legegyszerűbb az, ha böngészőt eleve sandboxban futtatsz, úgy a fent említettek nem tudnak kárt tenni semmiben.Az svchost.exe kapcsolódásának engedélyezése ajánlott, főleg, ha van hálózati megosztás vagy szeretnéd, hogy például a win update működjön...
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Stephan89 #6852 üzenetére
Még valami. A weboldalakon található fertőzések, pl. scriptek, java exploitok stb. ellen védelmet nyújt a CIS? Mert ha lefut, elvileg módosítja a böngészőt, a cis meg engedélyezi, mert megbízható alkalmazás. Olvastam már ilyenről, hogy egy weblap megnyitásával elérték, hogy elinduljon a számológép (calc.exe) a Windowsban. Ez csak egy teszt volt, de ennyi erővel bármit megtehettek volna.
A NIS behatolásvédelme hasonlókra figyelt és nálam már lőtt is le ilyen támadást.Egyébként a CIS tűzfalát és a defense+ is biztonságos módban használom, mivel nekem jobb, ha ő dönt helyettem és csak ritkán kérdez, használni akarom a gépet, nem a riasztásokkal foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest