Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.tari
tag
válasz
blattida
üzenetére
Na szóval!Comodo igy Comodo úgy,mindenki agyon dicséri,feltettem,oké!Akkor mondja már meg nekem légyszives nagyonszépen kérlek hogy mi a feladata egy virusirtós tűzfalnak??!!Hát nem az hog yne jöjjön be virus???Feltettem és poénból két nap után lefuttattam a manuális keresőjét és 15 db virus talált!!!mondom mivan??a leggagyibb virusirtó se engedte át ezeket az elmúlt 2 évben,még a zonealarm sem,ez az agyondicsért comodo??!!
manuálisan kell virustirtanom??Nem az lenne a feladata hogy ne engedje be???!!röhely!pedig be van konfigurálva,bár a zonealarmot eleve nem kellett és nem jött be semmi rajta!!ez virusirtó tűzfal???!Manuláisan keressem meg néha??Hát ne engedje be és kész!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest