-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.tari
tag
válasz
blattida #601 üzenetére
Na szóval!Comodo igy Comodo úgy,mindenki agyon dicséri,feltettem,oké!Akkor mondja már meg nekem légyszives nagyonszépen kérlek hogy mi a feladata egy virusirtós tűzfalnak??!!Hát nem az hog yne jöjjön be virus???Feltettem és poénból két nap után lefuttattam a manuális keresőjét és 15 db virus talált!!!mondom mivan??a leggagyibb virusirtó se engedte át ezeket az elmúlt 2 évben,még a zonealarm sem,ez az agyondicsért comodo??!!
manuálisan kell virustirtanom??Nem az lenne a feladata hogy ne engedje be???!!röhely!pedig be van konfigurálva,bár a zonealarmot eleve nem kellett és nem jött be semmi rajta!!ez virusirtó tűzfal???!Manuláisan keressem meg néha??Hát ne engedje be és kész!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest