Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Feltelepítettem az irodában egy XP-s (SP3) teszt gépre. Illetve itthon virtuális gépre (Linux alatt - szintén XP SP3).
SecureDNS-t bekapcsoltam a telepítéskor az alap beállításokkal. Frissítettem az adatbázist, illetve futtattam egy vírus keresést. Semmi mást beállítást nem hajtottam végre. Kérdésem, mit érdemes állítani? Pár dolog ami jó lenne:
- Ne fogja meg nagyon a gépet (AVG free volt eddig, azzal nem volt gond)
- Ne sokat kérdezzen (Ne kelljen mindig oda rohangálnom a gépekhez. Az még játszik, hogy valószínűleg hétvégén telepíteném, így először többet kérdezhet, amíg elindítok minden használt alkalmazást).
- Automatikusan töltse le az adatbázis és az alkalmazás frissítéseit, és utóbbinál se kérdezzen telepítésnél.
Ezek megoldhatóak? Olvasgatom a topikot, de rengeteg hozzászólás van.

Továbbá:
Az miért van, hogy lefuttatva a LeakTestet (alap beállításokon) én is csak 20 vagy 30 pontot kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest