- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- RAM topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
hát már régen szóltam hozzá
most olyan gondom lenne a kis drágával h naponta kb 2x-3x az xp-s rendszeren ,ha megnyitok egy mappát ,amiben sok kép van és thumbnails - miniatűr nézet, akkor felugrik a cmdagent.exe procihasználata 80-100%-ra és kb fél percig minden lefagy, amíg az vmit leseget. elég zavaró
képnézegetőben szintén volt ilyen sok kis kép esetén...és néha filmek lejátszásánál is. azt hiszem az új CIS óta van ez, de lehet h mióta a mappa beállításokban bekapcsoltam h gyorsítótárazza a miniatűröket. ugyanis így nem dolgozik annyit az explorer.exe, gyorsabban betöltődnek a kis képek, és megszűnt a defense+ naplóban az a sok explorer.exe memória hozzáférés ,amit korábban már említettem.
nem tudom mit kéne kikapcsolnom, vagy átállítanomsemmi ötletem.
légyszi help !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest