- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
hát már régen szóltam hozzá
most olyan gondom lenne a kis drágával h naponta kb 2x-3x az xp-s rendszeren ,ha megnyitok egy mappát ,amiben sok kép van és thumbnails - miniatűr nézet, akkor felugrik a cmdagent.exe procihasználata 80-100%-ra és kb fél percig minden lefagy, amíg az vmit leseget. elég zavaró
képnézegetőben szintén volt ilyen sok kis kép esetén...és néha filmek lejátszásánál is. azt hiszem az új CIS óta van ez, de lehet h mióta a mappa beállításokban bekapcsoltam h gyorsítótárazza a miniatűröket. ugyanis így nem dolgozik annyit az explorer.exe, gyorsabban betöltődnek a kis képek, és megszűnt a defense+ naplóban az a sok explorer.exe memória hozzáférés ,amit korábban már említettem.
nem tudom mit kéne kikapcsolnom, vagy átállítanomsemmi ötletem.
légyszi help !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged