-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #4286 üzenetére
Hali!
Komolyan mondom, nem "bántani" akarom a CIS-t (főleg nem ilyen dolog miatt), de ezt a helyesírási hibát (többek közt), már talán a 3.x-be is jeleztem, aztán a 4.x-nél, aztán az 5.x-nél és javítva is lett (Te magad javítottad), most meg, hogy elméletileg nyelvi fájlok frissültek, megint itt virít.
Ez hihetetlenFire.
-
válasz
blattida #4286 üzenetére
Hali!
Pedig ez történt, sőt a DT-t amit már egyszer mellőzte és elindult rendesen, azt is ismét mellőznöm kellett (csak most tűnt fel, hogy nem fut [link])
Kikapcsolt SB-t újra bekapcsolta, tanulóról biztonságosra állította a dolgokat, szóval mintha újratelepítettem volna, pedig a frissítés nem volt akkora, hogy az egy buildet kitegyen illetve nem is változott a build szám...
Mondjuk megy ezerrel (W7 x64 alatt) épp nézegetem, hogy tényleg megy-e minden védelem, mert olyan mintha nem lenne semmi a gépen...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest