-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlackSeven #3918 üzenetére
Hali!
Nekem jól jön egy ilyen kártevő, ami(legalábbis a leírás alapján) valahogy "kikerülte/kijátszotta" a sandbox-ot. Ezzel tudom tesztelni a Returnil-t, mert ilyenkor minden védelmet kikapcsolok, direkt megfertőzöm a rendszerem, aztán újraindítom a gépet. Ha a Returnil teszi a dolgát rendesen, akkor újraindítást követően nyoma sem lesz a fertőzésnek, ha nem, akkor meg partíciómentésből 5 perc visszaállítani a full rendszerem, szóval nem okoz katasztrófát számomra...
(ilyenkor meg küldöm az RSS fejlesztőknek a szépséget, bár eddig még nem találkoztam ilyen kártevővel)
Meg persze Kaspersky-vel is le tudom ellenőrizni, hogy ismeri-e, vagy futtatáskor elkapja-e stb stb...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest