- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
#27441408 #2115 üzenetére
Én ezzel a képpel tudok válaszolni a CIS 4 Béta van fennt meg ott van az A-SQUARED FREE
és a MALWAREBYTES ha valami gynusat észlelnék akkor ezt a kettöt lefuttatom..a CIS Real-Time ugye a másik kettöt meg néha lefuttatom, hogy van -e valami..
Az egészhez hozzátartozik , hogy Én nem megyek "rizikós oldalakra" torrenten is csak olyanokat szedek le amit nem tudok megvenni Pl ritka külföldi metal zenéket..
De ha valamit letöltök akkor a letöltés után átvizsgálom öket mindhárom cuccal...
ÉN lekopogom ezzel a módszerrel még nem jött be semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest