-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Szerintem ez a vírusírtó sem lesz tévedhetetlen és mindenható, így szerintem ugyanazt a folyamatot kell végigcsinálnod mint most.ha nem vagy biztos egy pl exe fájlban hogy virusos vagy nem...mire is gondolok?? Az exe fájl elküldöd online virusanalizisre
NO VIRUS THANKS vagy
ANUBIS vagy
VIRUSTOTAL vagy
VIRUSSCAN ORG
azt ha ezek eredményei után sem vagy biztos abban hogy egy exe virusos vagy nem akkor kő papír ollóSzándékosan nem raktam be a CIMA-t mert abbol a felvetésböl indultál ki, hogy mi van akkor ha a CIMA mégsem és akkor mégis..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest