- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
blattida #10816 üzenetére
Meg fogom próbálni így, de csak a hét második felében lesz rá lehetőségem. Majd megírom az eredményt. Köszi szépen!
A modemes témában azt kérdezik, kipróbáltam-e kikapcsolt CIS-sel. Ehhez nem vagyok eléggé bátor!
Ha csak a tűzfalát kapcsolom ki, a Windows-é még megmarad, ugye? Illetve a kettő gyakorlatilag ugyanaz, a CIS csak a felületet adja, ha jól tudom. Ha az általad javasolt módszer nem hoz kedvező eredményt, érdemes megpróbálni kikapcsolni a CIS tűzfalát? (Nem az egész védelmet!) Hol tudom ellenőrizni, hogy biztosan megy-e a Win tűzfala?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged