- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
knor82 #10451 üzenetére
Nálam volt köze.Tudom, hogy FAT32 nem kezeli az ADS-eket stb, de attól még az intéző kérdés nélkül engedi átmásolni a fájlokat ADS-ek nélkül. A figyelmeztetést az én esetemben a CIS okozta az általa beleírt "speciális" ADS-ek miatt, amit a Win is érzékelt (szerencsére, különben még most sem tudnék róla). Amint tiltottam a Fájlforrás követést az újabb fájlokra már nem jött semmilyen figyelmeztetés....
A CIS nemcsak ADS nyomkövetőt adott szinte az összes fájlhoz (külső eszközökön is), hanem mindegyiknek átírta a dátumát, szinkronizálásnál is rendesen bekavart. Linkeltem pár fórumot, nem kis felháborodást keltett, akik ezt észrevették. Főleg az, hogy CIS törlés után sem törlődnek ezek a nyomkövetők. Azért ez nem kicsit durva. (már akinek)
Amúgy nyugodtan próbáld ki, ha nem hiszed el.
Évek óta vagyok CIS használó, de most hatalmasat csalódtam benne. Rengeteg idegeskedést okozott mire rájöttem és állíthattam vissza a fájlokat, rendszert, amit lehetett. Tölthettem le újból, mert külső HDD-n a másolatokba is beleírt, amiket többi gépre átmásolva vitt magával....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest