Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida
üzenetére
Szia, most nagyon felidegesített a CIS (8.4).

Egy telepítőt szerettem volna elindítani, amin kb 5 percig gondolkodik és akkor sem mindig indul el, mert kifut az időből és a Win kiírja, hogy nem tudott hozzáférni. Ez a telepítő 1,3 GB méretű (szerintem ez a gond, mivel a cis nem ismeri fel és addig elemzi).
Hozzáadtam a HIPS szabályokhoz és a Fájl listában is megbízhatónak, de nincs rá hatással.
Egyszer sikerül elindítani, hosszú gondolkodás után, máskor nem. Játék módban egy fokkal jobb, de úgy is több perc kell neki.
Virtuális asztalon azonnal indul az a telepítő, tehát a CIS valamelyik része kavar be. Próbáltam, hogy kikapcsoltam az AV, Sandbox, HIPS, Vírusscope részeket, de ez sem elég neki.
Ennek most mi baja lehet?
Ismét elindítottam. 15mp után rákérdezett a Windows, hogy engedélyezem-e a telepítő futtatást. Igent nyomtam, majd 6 percig pörgött a töltést jelző karika és kiírta:
A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat, vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.
Játék mód be: 15mp után kérdés, majd 1 perc után elindul normálisan a telepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest