Hirdetés
-
PROHARDVER!
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
gabeszakem77 #1163 üzenetére
És ezt, hogy? Gondolom ez egy aktív USB 3.0-ás elosztó.
Egy ilyen legyen a tab és a vinyó közzé dugva?(#1164) viktorhu: Milyen töltőbe?
-
hrvp
aktív tag
válasz
gabeszakem77 #1156 üzenetére
Szemeztem már vele egy ideje, de most a hsz-eden felbuzdulva én is felraktam. Nekem Hi10 Plus-om van, Vi10-ként azonosítja a tabletet. Remix nekem egyáltalán nem jött be, ez érzésre sokkal jobb, gyorsabbnak tűnik és nekem kényelmesebb is a sima Android.
Egy gondom van vele, hogy az egyik játék ami miatt az Androidot használom PlayStore-ban már nem kompatibilisként jelenik meg, átmásoltam az apk-t, felment, el is indul, értesítések jönnek, viszont fekete az egész.
Nem teljesen értem mivel lehet gondja.
Valaki aki Remix-el vagy stock androiddal használja a Hi10 Plust egy build.prop-ot tudna küldeni?
-
bekes.andras
tag
válasz
... jó tudni, hogy ilyen is van. Köszönöm!
-
mobilizmo
addikt
válasz
Hatalmas köszönet!
Nálunk (asszonynak vettem) ugyan egyelőre nem volt probléma a Remix alatt, igaz nem is nagyon próbálgattuk, csak a Win10-et. De ránézésre nem tetszik, nem eléggé Android, így már keresgéltem CM-et, de eddig nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest