Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz
Necronom #1636 üzenetére
Én tudom mi a különbség UEFI és BIOS között, de magyarázd el egy laikusnak...
Az UEFI képes rá, hogy a hw elemeket másnak láttassa az oprendszerrel (mint a VirtualBox pl.) Azt olvastam valamelyik fórumon, hogy ez a része bugos, ezért tud előállni az a helyzet (mint nálam is) hogy a win nem látja, vagy hibás hw-nek érzékeli, míg a droid simán kezeli ugyan azt a FAT32-es kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest