Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Tökéletes megoldás. A venti fog még menni egy darabig, aztán végleg elhalálozik, de addig tökéletesen működni fog, az alaplapnak pedig semmi baja nem lesz az olajtól akkor sem, ha belemártod, és úgy működteted. Egyedül a kondik szívnák tele magukat olajjal egy idő után, de ez már más téma. :)
-
BitRaider
csendes tag
-
Fawkes
őstag
Ha nem fojt be az elektoromáhnesekhaz[motor-ba] akkor nincs gáz...
-
tsello
aktív tag
Hehe, túlpörög :DD
-
McCoy
tag
Nahh szóval, tegnap arra lettem figyelmes, hogy az alaplapi north birdge hűtőjének ventillátora mintha szorulna, mer lekapcsolásnál rögtön megállt, és menet közben is igen lassan vánszorgott, nahh szóval megpróbáltam leszedni bordástól a hűtőt (sikertelen, mer ragsztva volt, 1 kis pasztát szivesen kentem volna pedig rá) tehát simán lecsavaroztam a ventillátort, utána az alján lévő matricát leszedtem, adtam neki műszer olaj-at, mivel a matrica már ne mragadt, szigetelő szalaggal újra leragaztottam, és visszatettem, azóta eszméletlen halk, és nagyon jól forog, remélhetőleg a müszer olaj nem nyiffantja ki a ventit ugye?
Aktív témák
Hirdetés
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest