Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Epson nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamepad
csendes tag
Vettem 1 gamepad-ot Chill Stream ezüst színű az egész gombok feketék az adatai P/N 840-000001 M/N G-X5B20. A kérdésem ez jó PC-re vagy csak PS3-ra.Mert sajna a PC-és játékoknál nem tudom használni.Telepítője nem volt ha van neki milyen kell hozzá.A dobozán fel volt tüntetve For PLAYSTATION 3 de magyarul számitógép kiegészitő.Ahol vettem meg kérdeztem az eladót,hogy jó-e PC-re azt mondta jó.A Logitech honlapon találtam egy ugyanolyan gamepad-ot de az szerintem nem jó hozzá,mert a négy külön álló gombjai színesek és a hozzá tartozó szoftvert leszedtem de a telepítésnél hibát ír ki.Aki tud segitsen már.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest