Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Úgy néz ki, h probléma megoldva. A saját vezérlésén hagytam a ventit.
-
Hikvision
senior tag
válasz
Rushbácsi #3280 üzenetére
Hi. Én is lecseréltem a 3éves 450AA-tápomnak a YateLoon kávédarálóját, egy
Noctua NF-P12-re. 92.3 légköb/h-19dB mellett, ventire.Viszont Amikor behoztam a gépet a garázsból az operáció után és bekapcsoltam, nekem sem indította el a ventit, pedig ez híresen alacsony feszről is tudna indulni, tehát nem tudom, h mennyit adhatott neki a táp, de mire betöltötte a win-t már el is kezdett pörögni a venti.Aztán mivel így nem láttam teljesen jónak a dolgot, ezért kivezettem a vezérelt venti kimenetét egy gyári 3pines venti csatira, és az új ventijét is. Ezért most ameddig tart a kísérleti fázis, tudom hajtani a ventit alaplapról a hozzáadott ellenállásával, vagy a tápról. Viszont most h reggel bekapcsoltam a gépet, a szobában olyan 22fok wan, egyből indította a ventit.Kéne hozzá egy indító áramkör és akkor pöpec lenne. -
Hikvision
senior tag
HI VAlaki MEgtudná mondani hogy a 420W-os Dual fanos Táp A Ventiket hány RPM-en forgatja max? MErt nekem olyan 1300rol indul és 1500ig megy fel. KÖsz
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest