Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Steamen elérhető a 2. rész demoja (kerek 100GB.. )
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az se rossz. Én most a stalker2-vel vagyok úgy, hogy azt hittem, a végén járok, aztán úgy tűnik, hogy még nagyon nem. Baromira unom már az agyatlan sétálgatást a területek között
-
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Nekem uncsi volt, egy darabig vittem a kampányt, aztán hagytam. A kraftolástól én már hányok, szvsz. De az tény, hogy a lány miatt van az egésznek egy furcsa, semmihez sem fogható hangulata. De valahogy olyan üres volt az egész, nem is tudom ennél jobban megfogalmazni.
-
Óvnék ettől mindenkit. Az első részt megvettem, pont így bétában, de szerintem minimálisat fejlődött a végleges kiadásra. Rombolható környezet például nincs, de semmilyen szinten (!), és az egész olyan esetlen érzetet kelt. Arra jó, hogy a Zóna hangulatát visszaadja, csak ahhoz meg drága. Legalább jól néz ki, az mondjuk mellette szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(amúgy várható volt hogy steam fest-es demó lesz)