Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Steamen elérhető a 2. rész demoja (kerek 100GB.. )
-
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Az se rossz. Én most a stalker2-vel vagyok úgy, hogy azt hittem, a végén járok, aztán úgy tűnik, hogy még nagyon nem. Baromira unom már az agyatlan sétálgatást a területek között
-
-
válasz
xandrush0831 #2 üzenetére
Nekem uncsi volt, egy darabig vittem a kampányt, aztán hagytam. A kraftolástól én már hányok, szvsz. De az tény, hogy a lány miatt van az egésznek egy furcsa, semmihez sem fogható hangulata. De valahogy olyan üres volt az egész, nem is tudom ennél jobban megfogalmazni.
-
Óvnék ettől mindenkit. Az első részt megvettem, pont így bétában, de szerintem minimálisat fejlődött a végleges kiadásra. Rombolható környezet például nincs, de semmilyen szinten (!), és az egész olyan esetlen érzetet kelt. Arra jó, hogy a Zóna hangulatát visszaadja, csak ahhoz meg drága. Legalább jól néz ki, az mondjuk mellette szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest