Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Steamen elérhető a 2. rész demoja (kerek 100GB.. )
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az se rossz. Én most a stalker2-vel vagyok úgy, hogy azt hittem, a végén járok, aztán úgy tűnik, hogy még nagyon nem. Baromira unom már az agyatlan sétálgatást a területek között
-
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Nekem uncsi volt, egy darabig vittem a kampányt, aztán hagytam. A kraftolástól én már hányok, szvsz. De az tény, hogy a lány miatt van az egésznek egy furcsa, semmihez sem fogható hangulata. De valahogy olyan üres volt az egész, nem is tudom ennél jobban megfogalmazni.
-
Óvnék ettől mindenkit. Az első részt megvettem, pont így bétában, de szerintem minimálisat fejlődött a végleges kiadásra. Rombolható környezet például nincs, de semmilyen szinten (!), és az egész olyan esetlen érzetet kelt. Arra jó, hogy a Zóna hangulatát visszaadja, csak ahhoz meg drága. Legalább jól néz ki, az mondjuk mellette szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(amúgy várható volt hogy steam fest-es demó lesz)