Hirdetés
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Szia. De ha most ott megadok új fizikai címet akkor, ugyan az lesz a helyzet csak fordítva nem? Akkor meg a barátnőm gépét kell majd bekapcsolni, ha a tesója netezni akar? Itt az lenne a lényeg, hogy a két gépet egymástól függetlenül is lehessen használni. Vagy ha megadok egy új fizikai címet, attól még a régi is megmarad és tud üzemelni a két gép függetlenül egymástól?
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy csinálnám barátnőm gépét, mert eddig úgy volt, hogy a tesója gépére volt kötve a modem, és abból a gépből jött az internet erre a gépre. Szóval ezen a gépen csak úgy volt net, hogyha a másik gép be volt kapcsolva. Na most ezt szerettem volna megcsinálni, és vettem hozzá olyan elosztót amibe több internet kábelt tudok csatlakoztatni. Összekötöttem, de az a probléma, hogy a tesója gépén van net, tehát az elosztó működik, de ezen a gépen nincs. Amikor rányomok a kapcsolatokra, akkor kiírja, hogy internet csatlakoztatva, pl 0:13:54 de ha rányomok a firefox-ra, akkor kapcsolati hiba jelszóval, nem jön be a kezdőlap és semmi más sem. Ha visszadugom a régi kábelt ami a tesója gépéből jött, akkor meg van internet. Windows xp sp2 van a gépen. Tud erre valaki okosat mondani? Köszi előre is.
Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest