Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
Jól írja Superman, az Enternet-nél van olyan csomag is (ADSL Mindenkinek), ahol 2 forintos percdíj van, de max. 6000 forint lehet a fix 4 ezres havidíjon felül. Szerintem ennél jobb ajánlat az Egyéni ADSL csomag (Enternet), havi 7+fáért. Én épp most fogom megrendelni, bár már indul itt is a chello, a lakótelepen veszélyes lesz estefelé használni, ha mindenki rajta lóg... Főleg, hogy UPC-nek még csak 100 megabites vonala van a BIX-en, szinte az összes többi szolgáltatónak 1 Giga + 100 mega backup (Axelero, Datanet, Enternet...)
A megosztásról: szerintem a Sygate-tel gond nélkül és kényelmesen meg lehet osztani két gépen a hálót, azt a szolgáltató nem látja gondolom, meg több ADSL-ajánlatban is azt olvastam, hogy csak a háztartáson kívüli megosztás nem engedélyezett.
FIX(?) IP: a barátnőmnél a chello 1 hónapja nem váltott IP-t.
Aktív témák
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest