Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Már kinyomtam a gépet, de mennek a szolgáltatások is úgy gondolom, ma többször restartoltam, gondolom pofázna ha nem menne..
useradd is megy, de ez önmagában még kevés. 
Egyszerűen nem tudom mi a baj, mert ezzel a konfiggal ment másoltam is rá több 100gb adatot most meg kínlódik hülyeségekkel. Ami változott azóta az a router asus lett a régi d-link helyett, de ipcímet kap hálózat van, és mégse tudom ip alapján se tallózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
useradd is megy, de ez önmagában még kevés.