Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kosh Naranek
üzenetére
Nem nem rontottam el....
de a 7 szegmenses kijelzőben is ledek világítanak, nem?????abból ment ki egy(előtte rossz bekötéskor élénk narancssárgában pompázott...) -
tildy
nagyúr
válasz
Kosh Naranek
üzenetére
Természetesen az a led ment ki, ami narancssárgán világított(biztos túl lett hajtva szegény...)
-
tildy
nagyúr
válasz
Kosh Naranek
üzenetére
ohh:)
egyébként furcsáltam is, hogy én zöld kijelzésre emlékeztem sé narancssárgán világit a led. -
tildy
nagyúr
válasz
Kosh Naranek
üzenetére
Hát látod.....Nem direkt volt..:)
Ha nem, akkor bemegyek lomexbe.Te honnan szerzel cbox3t?:D -
Kiss67
senior tag
válasz
Kosh Naranek
üzenetére
A két hdd nem egyforma, de nem is akartam raid-be kötni.
Mi az a flash build utility? Hol találom és mire jó?
Köszi -
Kiss67
senior tag
válasz
Kosh Naranek
üzenetére
Szia.
Már frissitettem a biost a 05.15 dikei van most fenn. És minden problémám megoldódott. A lap úgy hasít mint az óra 11X200 al. 1.175 ön. Most már minden OK. Mind a két lap megy(mert 2 van) ,ugy hogy az eggyiket eladom. Megpróbálom még a magasabb fsb-t , mert megy 220 ig. De ez már igy baró.
PC mark2002 : Cpu 6750
Mem 5690
Hdd 1210
Aida ram írás: 1100
olvasás : 2800 -
Kiss67
senior tag
válasz
Kosh Naranek
üzenetére
Kösz. Lehet hogy hülyeséget kérdezek de melyik slotba kella dual-hoz és melyikbe a single-hez tenni?
A leirás nem valami egyértelmű.
A procitol nem is függ? Neked milyen procid van? A bios tol nem függ?
:F:F
Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest