- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Komplikato #21 üzenetére
ez inkabb akkor problema, ha nem legkondicionalt a helyiseg.
amennyibe ez kerul, ott realisan lesz napelem is.
vekonysag... 115", ott nem az a baj, hogy 2 vagy 4 centi a haz (egy masszivabb kepkeret is van akkora), hanem az, hogy kikapcsolt allapotban egy hatalmas fekete monolit.
-
Komplikato
veterán
Van cikk a Hisense féle megoldásról, hát az sem éppen ultravékony. Gondolom a miniledeknek, meg a hűtésnek kell a hely.
-
yanna
addikt
válasz
Komplikato #21 üzenetére
Fűtésen viszont spórol.
-
Komplikato
veterán
Csak a mérete? Azt mondták valami 1250W-os a gyári táp, de tesztelésnél valami 880W-ot evett? Igaz kevesebb mint fél fényerőn. Így is majdnem lebarnultak előtte.
Mondjuk aki ki tudja fizetni, nem fog aggódni a villanyszámlán se. Kivéve ha vigyáz a saját öko-lábnyomára. Meg ugye ha picit nagyobb lett volna a csomagolása, fel sem fér a teherautóra. -
PTM
aktív tag
Itthon olyan 65"-tól már a legtöbb társasházban lépcsőházas dolog felhozni a tévét szerintem. Legalábbis nálunk ez volt azt hiszem a határ, és amerre jártam, nagyjából egyforma liftek vannak. Régi épületekben még kisebb is.
Máshoz 98-ast is hoztak már ötödikre; nyilván létezik vidámabb dolog a világon, de felért. Szerintem egy 115" jó esetben még nem lenne gond, de valahol itt van az, ahol már azért kezdenék méricskélni.
-
proci985
MODERÁTOR
ja igen
mondjuk neztem Linus tesztjet, nagyon durva volt, ahogy az Epson LS12000t a felsokategorias 120"es vaszonnal leverte, foleg HDRben.
mondjuk a merete es a sulya az erosen problemas. na nemmintha egy kazettas 120"es vaszon ne logott volna ki 40 centit hatra a Volvo V40bol, es azt is a DHL telephelyen kellett atvenni, mert sima postara valamiert nem akartak kikuldeni
-
Lala77
tag
[specifikáció] szerint 93/98kg
a 2.5 méter szélesség is komoly , meg 6 cm vastag. -
yanna
addikt
Mekkora tömege lehet... Daru, vagy targonca kell hozzá.
-
tibaimp
nagyúr
Ez a mini led miért is jó?
-
ROBOTER
addikt
Kizárt, rá van írva, hogy 2023-10-10 a gyártás, és 115X11G-t tavaly mutatták be, hivatalosan csak Kínában kapható.
B verzió: semmiféle új TV nem jött ki, csak a CES-re is elhozták ugyanazt, amit az IFA-n kiállítottak, és neked van igazad, mert minden adat stimmel, 20000 zóna, 5000 nit
-
Segal
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest