Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Célegyenesben a Yettel TV
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
ddr2-es.Nincsen helyben pc bontó bazár,rendelgetni kell szinte mindent apróról;macera.Meg igazából már lassan inkább elfelejteni szeretném talán a desktopot.Jönnek a konvergenciás cuccok a caninicaltól,lehet arra kellene benevezni.Végfelhasználó vagyok,tartalmat fogyasztok elsősorban,nincsenek spéci igényeim.
-
törölt tag
Eegen mert 2*512-vel gurigázok éppen,64 biten meg az a nyavajás nvidia prop. driver is bezabál rendesen nem úgy mint 32-őn.
32biten 600 mega környékén elböngészgetek prop. driverrel,ublock-al,kde4-en,míg 64 biten kb. ez lehet az alap és akkor még ugye nem indítottam semmit.
-
törölt tag
Úgy látom epel repó még mindig nincs az altarch 7-eshez 32bites.Valszeg ezek szerint nem is lesz.Ehh kár érte.Na majd kukázok ramot egyszercsak

-
törölt tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Megpróbáltam rekonstruálni az állapotot de nem sikerült-nem tudom mi történhetett ott a háttérben Fel se figyeltem rá ,el voltam foglalva a ram használattal

Természetesen nincs ilyen cpu load általánosan,Chrome áruház kicsit megdolgoztatja a procit ami amúgy is le van szabályozva meg alulfeszelve(athlonx2 1600Mhz-en járatva) talán átlag olyan 50% load kb. az áruház felületén.
Olvasva a topicot idle állapotban van 3-10%,most a hozzászólást írva ezen a lapon pedig valamiért 30-40% load mind2 mag.Maxthon vagy mi böngészőt próbálta valamelyikőtök?Tényleg "openChrome"?
-
törölt tag
Persze,hogy van más disztróval is problémám hajjajj de még mennyi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én elhiszem,hogy másnál jól pörög a 7 gyengus gépen is de nálam akkor is problémás.Ugyanaz 6-oson - x86 -friss Chrome 46.0.2490.71

450MB most egy lappal,témázgatás közben ahogy a képen látszik hajlamos megugrani nade nem 1.5-2GB közelébe
- és a swap kerek 0 marad.Csak azért írom le a tapasztalataimat erről,ne érje meglepetésként az nvidiás-kevés ramos konfigra 7-est rápróbálót.Jobban jár a 6ossal sztem ha DE-t akar.Openboxal pl. jó lehet a 7es is.
Bár lett már a 7esből is 32bites csak annak nem tudom milyen lesz a támogatása. -
törölt tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Nemtom nem nagyon ástam bele magam,a 32 vs 64 bit biztos ugye meg hát 4 év különbség.A Chrome a ludas a dologban igazából dehát nincs alternatíva ha hw gyorsítást meg friss flash-t akar az ember.Bár a firefox is durván akadt a görgetésnél(gnome3-on sima volt).Szóval vannak gondjaim vele.Nincs megfejtésem rá nem is nagyon akarok vele foglalkozni - veszett fejsze nyele
ha alapból ennyi gondom van vele nem erőltetem) -
törölt tag
Hát most mit mondjak? Megnéztem egy minimálból telepített MATE-t.
Minimal 100MB -> MATE után 250-300(alapon) -> nvidia prop. 430MB -> aztán leszedtem a chrome-ot és épp csak a témákat néztem :ilyen durván még a gnome3 se csicskított be
,az legalább megállt 1.1GB+200-300MB swapnál.
Nemtom mi a bug de nálam tuti bajok vannak,ez a 7-es nálam tuti felejtős. -
törölt tag
Nah fellőttem a 7est de 700 megát bezabál gnómmal

Mondtátok ,hogy bugos a chrome-mi volt a bug mert egyenlőre nem találkoztam problémával(46.0.2490.71)-vagyis annyit látok,hogy xcursor-ra vált.@Ablakos
Sajnos semmit nem tudok ramdisk-ről - sosem használtam. -
törölt tag
Ööö..hát lehet van valami megoldás amit nem ismerek de ugye virtuális gépen a hardver is virtuális.Szal arra nem igazán fogsz -legalábbis ismereteim szerint- drivert telepíteni.Korlátozottan van lehetőség 3d-re asszem guest addition meg extension pack bővíti a lehetőségeket de ennyi.
Lol én voltam a leglassabb- miaz ti lesben álltok a topicban?

-
törölt tag
"centos 6-ra már sehogyse tudsz friss chromot telepíteni."
Ez nem teljesen igaz,van rá lehetőség : [http://chrome.richardlloyd.org.uk/].Mindenesetre nem örülök,hogy már egy böngészővel is trükközni kell miközben még bőven támogatott a 6-os ,ráadásul a köv. firefox se fog már menni alapból ha minden igaz (jövő tavasz vége).Pedig még fícsör támogatás van nem?

-
törölt tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
!!!CentOS 6:
Én nem telepítettem csak a tárolót vettem fel egyenlőre mert nincs benne a bázisban.
[chromium-el6.repo]31.0.1650.63 és 38.0.2125.111 verziókat tartalmazza.
Ha 7esre szeretnéd azt nem tudom ott mi a helyzet.(érdemes lenne a kérdésben feltüntetni a rendszert pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- és a swap kerek 0 marad.
ha alapból ennyi gondom van vele nem erőltetem)

,az legalább megállt 1.1GB+200-300MB swapnál.