- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Győzelem! Nem fogom leírni, hogy mi mindennel szopattam magam délelőtt, csak a végeredményt:
1. A dud iso-knak usb-re (vagy cd-re) írva OEMDRV lesz a labelje, így ha be vannak rakva egy installkor használható forrásba, kis szerencsével fel fogja ismerni és használni is fogja az installer őket. Ez az én gépemben csak úgy volt megoldható, ha egy 8 Gigás usb-re kiírtam a teljes*** Centos 8.1 iso-t, egy másikra meg a dd-sata_nv-3.5-1.el8_1.elrepo.iso -t, mivel csak sata vinyók vannak benne.
2. Tehát bedugtam a két usb-t, és elindítottam az installt, szépen felismerte a két sata vinyót a gépben, sikerült felinstallálni.
3. ***: Azért kellett teljes install iso, mert Nvidia nForce 430 hálókártya van a gépben, amit szintén nem támogat a Centos kernele, így nem lehet netinstallt csinálni. Úgyhogy az install után letöltöttem az elrepo-ról a kmod-forcedeth-0.0-3.el8_1.elrepo.x86_64.rpm csomagot, és felraktam rpm-mel. Reboot után lett net.
4. Ezután engedélyeztem az elrepo repositoryt, onnan felraktam a biztonság kedvéért még a kmod-pata_amd-0.4.1-2.el8_1.elrepo.x86_64.rpm csomagot is, ha véletlenül szükség lenne pata eszközre is a gépben.
5. Ezután toltam egy update-t, és szépen frissült minden Centos 8.2-re.Hát ezt szépen összehoztuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest