Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen Blu-ray írót?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Kicsit még foglalkoztam ezzel a 32bit CentOS 7 témával, hogy a Fedora 31-el dobta a 32bit támogatást, aminek eredményét a fenti helyre szintén feldobtam, xfce, mellet most már van lxde is még gyengébb (vga fronton) gépekhez, de a félkész epel repóban benne van pl. az lxqt is, itt pedig a mate csomagok fenn vannak, szóval van bőven low rescue választék, géptől és személyes preferenciáktól függően, még a Chromium-ot próbálom leforgatni, de az újabb (<71) verziók aminknek már devtoolset-8 kell nem forognak le az alábbi hibával;
/usr/bin/python2 ../../tools/metrics/histograms/generate_expired_histograms_array.py -nchrome_metrics -ogen -Hchrome/browser/metrics/expired_histograms_array.h -d../../chrome/MAJOR_BRANCH_DATE -m../../chrome/VERSION ../../tools/metrics/histograms/histograms.xml ../../tools/metrics/histograms/enums.xml
ninja: build stopped: subcommand failed.A 68-ast (70-esnek sajnos nem találtam forráscsomagját) sikerült leforgatnom, de jó lenne ha vmi aktuálisat is sikerülne, nem tudom, hogy a devtoolset-8 forgatásom-e a hibás vagy a konfig (4 magos Xeon 8gb ddr2 rammal 4.14 pae kenel, CentOS 7.7 i386) gyenge már a forgatáshoz, esetleg vmi függőségi probléma, itt már elfogy a tudomány...
-
Vladi
nagyúr
Lényegében fw és kernel modul csomag kellene neked. Szerintem ez 64 bitre beszerezhető.
Nem kell komplett kernelt forgatni ilyenkor, csak modult.
De úgy látom, hogy ott a modul! Próbáld először betölteni!
Amúgy régen rpmforge-ből szedtek ilyen modult, elvileg az 5/6 idejében, de az a projekt már halott. Esetleg nézz srpm-t, elrepóban, vagy epelben, vagy valami fedora tárolóban.
Ha meg saját csomagod van, azt a copr-ban közzéteheted!
Mondegy, nézz modprobe-to.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi