Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért kérdezed így?

Szeretnék kicsit jobban belemerülni a linux-os világba. Egy korábbi meló alkalmával, kellett egy takarékos virtualizált szervert összerakni ez adott feladat elvégzésére. Ekkor futottam bele mint free Red Hat variáns ami stabil és jól működő dolgokról szól... Nem úgy mint egy Arch...
Ezen kívül a másik oldala a történetnek, hogy Oracle témában dolgozom, és az saját Linux distro amit futtatnak, az Red Hat alapú, ergo elég sok workaround működik CentOS környezetben...Szóval a korábbi tapasztalatom és a helyzeti előnye miatt jó választásnak tűnt a többihez képest.
Nem tudom más disto-k esetén, hogyan megy, de az is tetszik, hogy Core verziót úgy építem fel ahogy csak szeretném.Ha másikat választanék, akkor talán Debian lenne még esélyes. A többivel nem biztos, hogy kompromisszumot tudnék kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs