- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért kérdezed így?

Szeretnék kicsit jobban belemerülni a linux-os világba. Egy korábbi meló alkalmával, kellett egy takarékos virtualizált szervert összerakni ez adott feladat elvégzésére. Ekkor futottam bele mint free Red Hat variáns ami stabil és jól működő dolgokról szól... Nem úgy mint egy Arch...
Ezen kívül a másik oldala a történetnek, hogy Oracle témában dolgozom, és az saját Linux distro amit futtatnak, az Red Hat alapú, ergo elég sok workaround működik CentOS környezetben...Szóval a korábbi tapasztalatom és a helyzeti előnye miatt jó választásnak tűnt a többihez képest.
Nem tudom más disto-k esetén, hogyan megy, de az is tetszik, hogy Core verziót úgy építem fel ahogy csak szeretném.Ha másikat választanék, akkor talán Debian lenne még esélyes. A többivel nem biztos, hogy kompromisszumot tudnék kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest