Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért kérdezed így?

Szeretnék kicsit jobban belemerülni a linux-os világba. Egy korábbi meló alkalmával, kellett egy takarékos virtualizált szervert összerakni ez adott feladat elvégzésére. Ekkor futottam bele mint free Red Hat variáns ami stabil és jól működő dolgokról szól... Nem úgy mint egy Arch...
Ezen kívül a másik oldala a történetnek, hogy Oracle témában dolgozom, és az saját Linux distro amit futtatnak, az Red Hat alapú, ergo elég sok workaround működik CentOS környezetben...Szóval a korábbi tapasztalatom és a helyzeti előnye miatt jó választásnak tűnt a többihez képest.
Nem tudom más disto-k esetén, hogyan megy, de az is tetszik, hogy Core verziót úgy építem fel ahogy csak szeretném.Ha másikat választanék, akkor talán Debian lenne még esélyes. A többivel nem biztos, hogy kompromisszumot tudnék kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Suzuki topik
- Diablo IV
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest